
استارتآپی که در حال توسعه کیتغربالگری و پچ زیستحسگری است
تاریخ : ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۱۱۵۶
نسخه چاپییک استارتآپ فعال در حوزه تولید زیستحسگر با دریافت حمایت مالی به دنبال توسعه چند محصول جدید است. کیت غربالگری کرونا و پچ زیستحسگر مبتنی بر گرافن که قابلیت رصد پارامترهای بیوشیمیایی زخم را دارد از جمله این محصولها است.
با شیوع کرونا، بسیاری از شرکتهای نوپا شاهد سرمایهگذاریهای جدید و زیادی در حوزه سلامت هستند. شرکت نوپای گرافیل (Grapheal) مبلغ 1.9 میلیون یورو برای تولید زیستحسگرهای مبتنی بر گرافن اختصاص میدهد. این استارتآپ به دنبال توسعه زیستحسگرهایی است که با استفاده از آن بتوان ویروس کووید 19 را به سرعت شناسایی و پایش کرد. در نتیجه این شرکت نوپای فرانسوی متخصص در حسگرهای پوشیدنی مبتنی بر گرافن 1.9 میلیون یورو سرمایه برای توسعه کسب و کار خود جمعآوری کرده است.
استارتآپ گرافیل در سال 2019 تاسیس شد، این شرکت حسگرهای پوشیدنی و یکبار مصرف توسعه میدهد که نظارت و تشخیص مداوم را امکان پذیر میکند. این شرکت از موسسه نیل در مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه منشعب شده است. بودجه جدید این شرکت شامل تأمین مالی از صندوق تسریع شرکت Novalis Biotech و چندین کمک هزینه نوآوری است.
این سرمایه جمعآوری شده برای پیشبرد توسعه حسگرهای زیستی گرافیل صرف خواهد شد. این فناوری ترکیبی از نانومواد الکترونیکی، الکترونیک بی سیم قابل کاشت، تجزیه و تحلیل داده های نرم افزاری و فناوری های اینترنت اشیاء پزشکی ابری است.
دو کاربرد اول این فناوری، یکی آزمایش بزاقی دیجیتال کووید 19 است که در پنج دقیقه غربالگری سریع در مناطق پرازدهام را انجام میدهد و دیگر ابزاری به نام WoundLab است، یک پچ زیستحسگر مبتنی بر گرافن که قابل انعطاف و شفاف است و پارامترهای بیوشیمیایی زخم را به طور مداوم ضبط و ذخیره میکند.
دکتر وینسنت بوشیات، مدیر عامل شرکت گرافیل، میگوید: «کاربردهای پزشکی گرافن تازه شروع به بررسی شده است و ما در حال پیشبرد این تلاشها هستیم. با در اختیار داشتن این بودجه، معتقدیم که اولین محصول ما میتواند قبل از پایان سال 2021 در بازار باشد.»
منبع : https://www.siliconrepublic.com/start-ups/grapheal-biosensors-graphene

دورخیز کانادا برای ورود به صنعت گوشتهای آزمایشگاهی ۱۴۰۱/۰۵/۱۸

راه اندازی اولین دوره آنلاین در زمینه کشاورزی سلولی در استرالیا ۱۴۰۱/۰۵/۱۸

تار عنکبوت برای ساخت یک نانوزیستحسگر استفاده شد ۱۴۰۱/۰۵/۱۹

دیگر نگران آسیب عرق به رابط های انسان و ماشین نباشید ۱۴۰۱/۰۵/۲۰

تزریق نانومواد به گیاهان می تواند عملکرد آنها را بهبود دهد ۱۴۰۱/۰۵/۲۰

ملخهای سلولهای سرطانی را بو میکشند ! ۱۴۰۱/۰۵/۱۹