
استفاده از هوش مصنوعی برای پیشبینی ایست قلبی
تاریخ : ۰۷ آبان ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۱۰۱۵
نسخه چاپییک شرکت نوپا در کرهجنوبی ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته است که میتوان با استفاده از آن ایست قلبی را 24 ساعت زودتر پیش بینی کرد.
یک استارتآپ کرهای به نام وونو (VUNO) موفق به ارائه نرمافزار پیشبینی ایست قلبی با استفاده از هوش مصنوعی شده است. این شرکت به تازگی اعلام کرده که این دستگاه از سوی وزارت ایمنی غذا و داروی این کشور به عنوان یک دستگاه نوآور پزشکی معرفی شده است.
این انتخاب یک دستاورد دیگر برای شرکت وونو و این فناوری غربالگری مبتنی بر هوش مصنوعی است.
هیون جون کیم، مدیرعامل وونو میگوید: «Med®–DeepCARS™ یک ابزار غربالگری برای پیشبینی ایست قلبی است که میتواند امکان تشخیص سریع و واکنش به موقع را فراهم کند. بدیهی است که این رهیافت پس از استفاده بالینی، میتواند قواعد بازی را در این حوزه تغییر دهد.»
وی میافزاید: «وونو به دنبال ارائه رهیافت مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزههای مختلف پزشکی است به طوری که از ادوات تصویربرداری پزشکی مجهز به یادگیری ماشینی تا فناوریهای تشخیص علائم حیاتی را تحت پوشش میدهد.»
Med®–DeepCARS™ یک نرمافزار پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی بوده که قادر به تشخیص زودهنگام و پیشبینی ایست قلبی است. این رهیافت تجزیه و تحلیل پزشکی علائم حیاتی بیماران را که در EMR ذخیره شده نظیر نرخ ضربان قلب، نرخ تنفس، فشار خون و دمای بدن را انجام میدهد.
چنین اطلاعاتی اساس پیشبینی احتمال بروز وضعیت ایست قلبی طی 24 ساعت آینده است. آزمایش بالینی برای Med®–DeepCARS™ براساس یک برنامه آزمون بالینی تایید شده از ماه ژوئن در حال انجام است.
طبق مقالهای که این گروه در نشریه Critical Care Medicine به چاپ رساندند، این دستگاه دارای حساسیت دو برابر بیشتر از روش هشدار زودرس MEWS است، روش متدوالی که برای پیشبینی ایست قلبی انجام می شود.
از سوی دیگر این فناوری جدید از میزان خطای کمتری برخوردار بوده و هشدار اشتباه کمتری دارد. استفاده از این فناوری میتواند به پزشکان کمک کند تا با پیشبینی دقیق از ایست قلبی بیماران جلوگیری کنند.
منبع : https://www.koreatechdesk.com/korean-startup-vuno-med-deepcars-innovative-medical-device/

دورخیز کانادا برای ورود به صنعت گوشتهای آزمایشگاهی ۱۴۰۱/۰۵/۱۸

راه اندازی اولین دوره آنلاین در زمینه کشاورزی سلولی در استرالیا ۱۴۰۱/۰۵/۱۸

تار عنکبوت برای ساخت یک نانوزیستحسگر استفاده شد ۱۴۰۱/۰۵/۱۹

دیگر نگران آسیب عرق به رابط های انسان و ماشین نباشید ۱۴۰۱/۰۵/۲۰

تزریق نانومواد به گیاهان می تواند عملکرد آنها را بهبود دهد ۱۴۰۱/۰۵/۲۰

ملخهای سلولهای سرطانی را بو میکشند ! ۱۴۰۱/۰۵/۱۹