
تشخیص سریع و دقیق سرطان با هوش مصنوعی گوگل
تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۱۷۱۲
نسخه چاپیگوگل با استفاده از نتیجه ماموگرافی و با بهرهگیری از هوش مصنوعی موفق شد تا تشخیص سرطان پستان را با دقت بالایی انجام دهد. نتیجه گوگل بسیار بهتر از نتیجهای بود که متخصصان با داشتن اطلاعات و پیشینه بیمار ارائه کرده بودند.
هوش مصنوعی شرکت گوگل میتواند به زنان در تشخیص سرطان پستان کمک کند. در حال حاضر یک نفر از هر هشت نفر در آمریکا به بیماری سرطان پستان مبتلا می شود. در بریتانیا و آمریکا سالانه بیش از 42 میلیون آزمایش برای جلوگیری از بیماری سرطان پستان انجام میشود. استفاده از اشعه ایکس نیز کار دشواری بوده و نیاز به تخصص دارد.
خطر جواب آزمایش مثبت و منفی اشتباه در کمین افرادی است که به دنبال تشخیص سرطان هستند. اشتباه در تشخیص میتواند شناسایی و درمان را به تاخیرانداخته و مشکلاتی ایجاد نماید. این تاخیر میتواند به بیمار استرس وارد کرده و حجم کار افراد بخش رادیولوژی را بیشتر کند.
برای حل این مشکل شرکت گوگل طی دو سال گذشته تحقیقات بالینی خود را در بریتانیا و آمریکا دنبال کرده است تا بتواند از هوش مصنوعی برای بهبود فرآیند تشخیص استفاده کند. به تازگی گوگل نتایج یافتههای خود را نشریهNatuer به چاپ رسانده است.
پژوهشهای شرکت گوگل نشان میدهد که میتوان از هوش مصنوعی برای غربالگری سرطان پستان استفاده کند، این سامانه میتوان مواردی را که در غربالگریهای رایج شناسایی نشده است را با دقت بالایی شناسایی کند و در عین حال خطای کمتری نیز نسبت به روشهای رایج دارد.
گوگل معتقد است که این فناوری در آینده نزدیک میتواند به رادیولوژیستها کمک کند تا شناسایی سرطان پستان را با دقت بالاتری انجام دهند.
این پروژه با همکاری دانشگاه نورث وسترن، مرکز سرطان امپریال کالج لندن، دیپمایند و بیمارستان رویال سری کانتی انجام شده است.
در این پژوهش که روی 90 هزار زن آزمایش انجام شده، گوگل نشان داد که میزان اشتباه به مقدار چشمگیری کاهش یافته است این در حالی است که در این پژوهش اطلاعات کمتری در اختیار سیستم بوده است اما نتیجه در سطح بالاتری نسبت به نتیجه ارائه شده توسط متخصصان بود. در واقع متخصصان به تاریخچه اطلاعات بیمار و ماموگرافیهای پیشین او دسترسی داشتند اما این مدل تنها با استفاده از ماموگرافی آخر بیمار قضاوت میکرد.
منبع : https://www.smart-industry.net/iot-and-health-google-ai-improves-breast-cancer-screening/

آغاز فراخوان ششم برنامه نوپاهای فناوریهای همگرا با هدف حمایت از طرحهای... ۱۴۰۱/۰۳/۰۵

طراحی نانوذرات زیستی برای مقابله با آلزایمر ۱۴۰۱/۰۳/۰۲

ساخت قطعهای با الهام از مغز برای انجام محاسبات کامپیوتری ۱۴۰۱/۰۳/۰۲

حافظه نورومورفیک نورونها و سیناپسها را شبیه سازی میکند ۱۴۰۱/۰۳/۰۲

پیشنهاد دو طرح برای ساخت نانورباتهای مبتنی بر DNA ۱۴۰۱/۰۳/۰۳

تولید مژک های مصنوعی به منظور توسعه آزمایشگاه روی تراشه ۱۴۰۱/۰۳/۰۴