
رونمایی از اولین پلتفورم توالییابی کاملا یکپارچه خودکار
تاریخ : ۲۳ آذر ۱۳۹۸
تعداد بازدید : ۱۸۰۵
نسخه چاپیبسیاری از بیمارستانها به دلیل فقدان دسترسی به سیستمهای توالییابی با برونسپاری نیاز خود را براورده میکنند. شرکت ترموفیشر دستگاه توالییابی خودکاری تولید کرده که امکان توالییابی را در تمام بیمارستانها فراهم میکند. این دستگاه به تازگی رونمایی شده است.
شرکت ترموفیشر ساینتیفیک اعلام کرد که سامانهای موسوم به Ion Torrent Genexus System را راهاندازی کرده است. این سامانه اولین پلتفورم توالییابی کاملا یکپارچه بوده که به صورت خودکار در مدت یک روز و به صورت اقتصادی و مقرون به صرفه نتایج توالییابی نمونه را ارائه میدهد.
این فناوری در نشست سالانه AMP 2019 رونمایی شد. این رهیافت پارادایم توالییابی ژنوم را از نو تعریف میکند و آیندهای را برای کاربر رقم میزند که در آن بیمارستانهای محلی بتوانند آزمایش توالییابی را انجام دهند.
این شرکت همچنین آرایهای دقیق ارائه میکند که پلتفورمی برای تشخیص سرطان است به طوری که تنها با یک آرایه میتوان نمونهبرداری مایع و تثبیت بافت با فرمالین را انجام دهد.
مارک استیونسون، معاون اجرایی و مدیرعامل شرکت ترموفیشر میگوید: « هدف ما پیشبرد پزشکی دقیق در هر شرایط کلینیکی بوده تا پزشکان بتوانند از اطلاعات جامع ژنومی استفاده کنند. ما میتوانیم زمانی را تصور کنیم که بیماران در بیمارستانهای محلی به نتایج تستهای جامع دسترسی سریعتری داشته باشند که این امر میتواند انتخاب درمانی هدفمندتر را به ارمغان بیآورد.»
در حال حاضر برونسپاری توالییابی یک امر رایج در بیمارستانها است که معمولا چند هفته زمان میبرد و نیاز به نمونهی اولیه زیادی دارد.
سامانه Genexus پارادایم فعلی را تغییر میدهد به طوری که زمان پاسخدهی نتایج بسیار کوتاه بوده و فرآیندها خودکار انجام می شوند و در نتیجه مداخله کاربر و خطای انسانی به حداقل میرسد. این روش نیاز به مقدار کمی از نمونه داشته و در مدت زمان یک روز امکان ارائه نتایج وجود دارد.
خوزه لوئیز کاستا، از محققان موسسه پاتولوژی مولکولی میگوید: « سرعت این روش بسیار شگفتانگیز است، برای من کار با این فناوری بسیار ساده است. تازهواردانی که هنوز با سیستمهای توالییابی آشنایی زیادی ندارد در صورت کار با این فناوری میفهمند که ان سیستم چندان پیچیدگی ندارد. این اولین دستگاهی است ک بدون مداخله کاربر گزارش نتایج را آماده میکند.»

تمدید فراخوان ششم برنامه نوپاهای فناوریهای همگرا با هدف حمایت از طرحهای... ۱۴۰۱/۰۳/۳۱

الیافهای نانویی میتوانند جایگزین ماهیچهها شوند ۱۴۰۱/۰۳/۲۹

راهبرد جدیدی برای تولید مواد مورد نیاز برای زیستالکترونیک ۱۴۰۱/۰۳/۲۹

یک گام به سوی تحقق الکترونیک مولکولی با نانوساختارهای دو بعدی ۱۴۰۱/۰۳/۲۹

مغز در دمای بالا کار می کند! ۱۴۰۱/۰۳/۲۹

پژوهشگران دست روباتیکی ساختند که پیرامون خود را حس میکند! ۱۴۰۱/۰۳/۳۰