
ساخت دستگاه رصد سلامتی با ترکیب هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی
تاریخ : ۲۴ مهر ۱۳۹۸
تعداد بازدید : ۱۶۱۳
نسخه چاپیبیوویتالز انالیتیکس انجین با ترکیب هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی دستگاهی برای رصد سلامتی بیمار ساخته است. این دستگاه میتواند برای کمک به بیماران مبتلا به نارساییهای قلبی استفاده شده و میزان بستری شدن بیمار را در بیمارستان کاهش دهد.
سازمان غذا و داروی آمریکا اخیرا اقدام به تایید دستگاه پزشکی برای بیماران مبتلا به مشکل قلبی کرده است، دستگاهی که در آن از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی استفاده شده است.
بیوویتالز انالیتیکس انجین شرکت سازنده دستگاه بیوفورمیس است که در آن از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی استفاده شده تا بتوان به بیماران قلبی کمک کرد.
را خانداوالا از محققان موسسه سلامت صدارس سینای کر و اعضاء توسعه دهنده این فناوری میگوید: « شرکت بیوویتالز برای پاسخ به یک نیاز موجود در حوزه پزشکی اقدام به ساخت این دستگاه کرده است تا به کسانی که نارسایی قلبی دارند، کمک کند. مطالعات بیشماری انجام شده که نشان میدهد روش درمانی مبتنی بر دستورالعمل در بیماران قلبی استفاده نمیشود و این موضوع موجب افزایش آسیب به این بیماران شده است. شرکن بیوویتالز ابزاری ساخته که میتوان با آن به بیماران قلبی کمک کرد.»
این شرکت دادههای فیزیولوژیکی را با استفاده از حسگرهای مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا به دست آورده و سپس از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای ایجاد ارتباط میان علائم حیاتی و فعالیت روزانه بیمار با نارسایی قلبی استفاده میکند. این اطلاعات برای هشدار دادن به پزشک نسبت به تغییر در علائم حیاتی بیمار استفاده میشود.
این شرکت میگوید که این دستگاه میتواند بستری شدن در بیمارستان را کاهش داده و نیاز به ویزیتهای اورژانس را کم کند.
برنامه این شرکت آن است که بتواند از این فناوری برای نظارت بر بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در منزل استفاده کند. یک مورد مطالعه روی مرد 73 سالهای انجام شده که در آن با استفاده از این فناوری نارسایی قلبی 12 روز پیش از وقوع پیشبینی شد. این بیمار مبتلا به فشار خون، دیابت و COPD بود.
منبع : https://www.medicaleconomics.com/news/fda-approves-ai-powered-monitoring-device

دورخیز کانادا برای ورود به صنعت گوشتهای آزمایشگاهی ۱۴۰۱/۰۵/۱۸

راه اندازی اولین دوره آنلاین در زمینه کشاورزی سلولی در استرالیا ۱۴۰۱/۰۵/۱۸

تار عنکبوت برای ساخت یک نانوزیستحسگر استفاده شد ۱۴۰۱/۰۵/۱۹

دیگر نگران آسیب عرق به رابط های انسان و ماشین نباشید ۱۴۰۱/۰۵/۲۰

تزریق نانومواد به گیاهان می تواند عملکرد آنها را بهبود دهد ۱۴۰۱/۰۵/۲۰

ملخهای سلولهای سرطانی را بو میکشند ! ۱۴۰۱/۰۵/۱۹